top of page
1601014955486.jpeg

Tidigare erfarenheter

Design Lead / AD
SF STUDIOS

AUGUSTI 2016 - NU

Grafiskt ansvarig för SF Studios två digitala tjänster SF Kids och SF Anytime. Jag ansvarar över hela den grafiska samt kreativa produktionen vilket bland annat innebär produktion av marknadsmaterial, digital annonsproduktion, bildhantering och färdigställande av original till tryckeri med mera. Håller ihop helheten så att vår varumärkesmanual och grafiska profil används korrekt. Ingår även omvärldsanalys och trendspaning för att hela tiden ligga i framkant.

Freelance Art Director
ADVISA

AUGUSTI 2019 - APRIL 2020

Tog fram en ny rikstäckande marknadskampanj. Bland annat OOH, Sociala Medier samt TV. Vi tog även fram en kampanj tillsammans med Skidskytte-landslaget.

Marketing and brand manager
DIFFICULT BY P

JANUARI 2019 - MARS 2020

Ansvarade för övergripande frågor som varumärkesbyggande, digital och fysisk marknadsföring, kundresan med mera. I arbetet ingick det att ta fram strategiska planer för marknadsföringen. Planerade och projektledde även Social media, event och olika kundaktiviteter samt att hanterade innehållet på vår webbshop. Var även Involverad i designarbetet i Venedig på vår skofabrik. Var med i hela processen från ritningar skon till lansering med PR aktiviteter med mera. Arbetsledde ett team på tre personer.

Praktik:
AFTONBLADET
Tv4
NELLY.COM

OKTOBER 2012 - JANUARI 2013

Fick hjälpa till med Idéskapande och planering av kreativt innehåll i sociala medier. Publicering och daglig planerad hantering av innehåll i sociala medier. Kreativ produktion av innehåll med hjälp av Photoshop, Illustrator och Indesign. Assisterade vid möten, presentationer, workshops och studioproduktion.

CV: CV
bottom of page